Home » ¡15º ANIVERSARI DE TEATRERYA!

¡15º ANIVERSARI DE TEATRERYA!

TEATRERYA compleix quinze anys i volem celebrar-ho amb tu. Hem preparat per a tu grans descomptes en una selecció de productes com terres per a dansa, cortinatges de cambra negra o vellut, ciclorames de chroma key, teles acústiques, rails per a cortines o sistema kabuki.

Aprofita les nostres ofertes per realitzar la teva comanda!

Ofertes vàlides per comandes realitzades fins al 31 de desembre de 2020.

LINOLIS DE DANSA – 20% DE DESCOMPTE

Models: DROSSELMEYER, CONFIDANCE, CONSOR I EVENT.
En els nostres linolis de dansa professionals de diferents gruixos i prestacions, perfectes per a dansa clàssica, contemporània, moderna, urbana, jazz i qualsevol disciplina que vulguis practicar.
Coneix més sobre els nostres linòleums de dansa.

Subsuelo Komfort

SUBTERRA PER DANSA KOMFORT – 20% DE DESCOMPTE

En el nostre subterra de 4 mm de gruix de gran elasticitat que converteix una superfície dura en confortable per a la dansa. Idoni per a instal·lar sota d’un linòleum en superfícies com formigó o terratzo.
Coneix més sobre el nostre subterra.

TARIMA DE DANSA – 20% DE DESCOMPTE

En la nostra tarima flotant per a dansa professional amb un gran confort i excel·lent amortiment, idònia per a escoles de dansa, acadèmies, companyies, estudis, sales d’assaig, teatres i per a tot tipus d’escenaris.
Coneix la nostra tarima de dansa.

embocaduras

VELLUTS – 20% DE DESCOMPTE

En la confecció de cortinatges en tota la nostra gamma de velluts com telons, cortines americanes, bambalinones o arlequins entre d’altres.
Coneix la nostra gamma de velluts.

Cámara negra de teatro

CÀMERA NEGRA – 20% DE DESCOMPTE

En la compra de teixit o confecció de cortinatges de cambra negra a les teles STAGE MOLLETON o STAGE MOLLETON PREMIUM. Idonis per confeccionar telons, potes, bambolines o faldons, entre d’altres.
Conoce que es una cámara negra.

CHROMA KEY – 20% DE DESCUENTO

En la compra de tejido o confección de cortinajes en toda nuestra gama de telas Chroma Key, idóneas para utilizar como fondo croma en cine, televisión, publicidad o eventos virtuales.
Conoce nuestra gama de telas Chroma Key.

Linóleo danza

TELES ACÚSTIQUES – 20% DE DESCOMPTE

En la compra de teixit o confecció de cortinatges en tota la nostra gamma de teixits acústics amb excel·lents propietats d’absorció o reflexió acústica.
Conoce nuestra gama de telas acústicas.

Rieles para cortinas TT1 & TT2

RIELLS PER CORTINES – 20% DE DESCOMPTE

En tota la nostra gamma de rails per a cortines tant manuals com motoritzats, idonis per a cortines petites, mitjanes i per a grans ambients.
Coneix la nostra gamma de riells per a cortines.

cinta americana show 100

KABUKLIP – 20% DE DESCOMPTE

En Kabuklip nostre innovador sistema kabuki per caiguda automàtica de teles o cortines. Sorprèn amb aquest espectacular efecte en el teu esdeveniment, espectacle o escenografia.
Coneix més sobre Kabuklip.

Aprofita les nostres ofertes per realitzar la teva comanda!

Ofertes vàlides per comandes realitzades fins al 31 de desembre de 2020.