loader image

¡Yo bailo en casa! No te quedes sin practicar danza BALLA A CASA! VEURE MÉS Centro de Convenciones Internacionales de Barcelona TELONS I CORTINES PER A TEATRES VEURE MÉS TÈxtils EscenogrÀfics VEURE MÉS pantalla sonar PantallEs de ProJecció VEURE MÉS TERRES DE DANSA VEURE MÉS sistemas de carriles RielLs pEr a cortinEs VEURE MÉS

TEATRERYA TEXTILES ESCENOGRÁFICOS

A Teatrerya posem a la teva disposició la millor i més amplia selecció de productes escènics com teles ignífugues, pantalles de projecció, terres de dansa o riells per cortines, entre d’altres, idonis per utilitzar en teatre, estudis de televisió, espectacles, sales polivalents, exposicions, centres escolars o escenografies.

Projectes 100% personalitzats. A Teatrerya t’oferim un servei totalment adaptat a les teves necessitats, a més de confecció a mida de cortines ignífugues, producció de pantalles de projecció mitjançant soldadura d’alta freqüència i un equip de tècnics especialitzats per les instal·lacions.

També proporcionem solucions integrals d’arquitectura i decoració efímera per qualsevol tipus d’esdeveniment corporatiu, convenció, congres, exposició o estand a fires. A Teatrerya disposem d’un ampli ventall de possibilitats de decoració com teles ignífugues, tarimes per escenaris, cortina de fils, sistema kabuki o estructura pipe and drape, entre d’altres opcions.

Servicio de Confeccion TALLER DE CONFECCIÓ

La confecció es un dels principals puntals de Teatrerya. Des de els nostres inicis, comptem amb els nostre taller de confecció integrat per els millors experts. La més extensa gamma de teixits escènics, un assessorament personalitzat, la millor confecció i els ajustats terminis d’entrega son tot el que necessites per garantir l’èxit del teu projecte. Digues el que necessites i deixa la resta a les nostres mans.

alquiler LLOGUER

Tenim a la seva disposició un ampli estoc de productes en lloguer en òptim estat i a uns preus excel·lents proporcionant solucions idònies per a cada un dels seus projectes. Productes com ara cortines, telons, ciclorames, tuls, sistema Pipe & Drape, tapissos de dansa, carrils per a cortines, Kabuki drop system, pista de ball portàtil, entre d’altres.

Soldadura de alta frecuencia SOLDADURA DE ALTA FREQÜÈNCIA

Soldadura d’alta freqüència per pantalles de projecció amb unes unions extremadament fines de menys de 1 mil·límetre però de gran resistència i durabilitat. Aquesta precisió a la soldadura garanteix una correcta transmissió de la llum a la projecció evitant les molestes ombres a les unions. A Teatrerya podem produir qualsevol forma i mida de manera totalment personalitzada gràcies a la nostra maquinaria especial per dissenys a mida.

Decoración de eventos DECORACIÓ D'ESDEVENIMENTS

A DECO4EVENTS oferim solucions innovadores i creatives de decoració i arquitectura efímera per esdeveniments. Un servei complet i totalment personalitzat, començant amb el disseny, passant per la producció i acabant amb el muntatge final, que ens ha convertit en un referent al mercat. Disposem d’un ampli ventall de productes i solucions de decoració per els teus projectes. Vine a conèixer-nos.

INSTAL·LACIÓ

Disposem d’un equip de professionals especialitzats que s’encarrega de realitzar la instal·lació de tots els nostres serveis de forma àgil i propera. Tèxtils escènics, tapissos i terres de dansa, riells manuals o motoritzats, entre d’altres, son alguns dels productes que instal·lem a multitud d’espais com teatres, auditoris, televisions, pavellons, sales culturals o centres escolars, entre moltes altres opcions.

Acabats per telons i cortines

Acabats per telons i cortines

TIPUS D'ACABAT PER TELONS I CORTINES Què acabat perimetral necessites per la teva cortina o teló? Per resoldre aquesta pregunta hem preparat una senzilla i pràctica guia visual perquè coneguis les diferents opcions disponibles i ajudar-te a escollir l'acabat...

Guia per escollir el millor linoli o terra de dansa

Guia per escollir el millor linoli o terra de dansa

Sabem que de vegades l'elecció del terra adequat pot ser complicada, per aquest motiu hem preparat una senzilla guia per ajudar-te a escollir l'opció de linoli o terra de dansa que millor s'adapti al teu projecte d'entre tota la nostra gamma de productes.Per oferir-te...

Cortines ignífugues
Teles ignífugues
Pantalles de projecció
Riells per cortines