loader image

serveis

Confecció de cortines ignífugues

La confecció es un dels principals puntals de Teatrerya. Des de els nostres inicis, comptem amb els nostre taller de confecció integrat per els millors experts. La més extensa gamma de teixits escènics, un assessorament personalitzat, la millor confecció i els ajustats terminis d’entrega son tot el que necessites per garantir l’èxit del teu projecte. Digues el que necessites i deixa la resta a les nostres mans.

Soldadura d’alta freqüència per pantalles de projecció amb unes unions extremadament fines de menys de 1 mil·límetre però de gran resistència i durabilitat. Aquesta precisió a la soldadura garanteix una correcta transmissió de la llum a la projecció evitant les molestes ombres a les unions. A Teatrerya podem produir qualsevol forma i mida de manera totalment personalitzada gràcies a la nostra maquinaria especial per dissenys a mida.

Soldadura pantalles de projecció
Instal·lació de rails per a cortines

Disposem d’un equip de professionals especialitzats que s’encarrega de realitzar la instal·lació de tots els nostres serveis de forma àgil i propera. Tèxtils escènics, tapissos i terres de dansa, riells manuals o motoritzats, entre d’altres, son alguns dels productes que instal·lem a multitud d’espais com teatres, auditoris, televisions, pavellons, sales culturals o centres escolars, entre moltes altres opcions.

Tenim a la seva disposició un ampli estoc de productes en lloguer en òptim estat i a uns preus excel·lents proporcionant solucions idònies per a cada un dels seus projectes. Productes com ara cortines, telons, ciclorames, tuls, sistema Pipe & Drape, tapissos de dansa, carrils per a cortines, Kabuki drop system, pista de ball portàtil, entre d’altres.

Lloguer de telons i terres de dansa
Decoració per a esdeveniments

A DECO4EVENTS oferim solucions innovadores i creatives de decoració i arquitectura efímera per esdeveniments. Un servei complet i totalment personalitzat, començant amb el disseny, passant per la producció i acabant amb el muntatge final, que ens ha convertit en un referent al mercat. Disposem d’un ampli ventall de productes i solucions de decoració per els teus projectes. Vine a conèixer-nos.